Accountmanager Buitendienst Educatie – Amsterdam

Organisatie

Zeer aantrekkelijke positie binnen een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf in Amsterdam. Gladwell Academy biedt trainingen, opleidingen en masterclasses aan in leidinggeven, Agile, Scrum en nog vele andere ontwikkelingsmogelijkheden. Overheidsinstellingen zoals ministeries, provincies, gemeentes, politiediensten en inspecties worden door Gladwell Academy benaderd (KLM, Philips, etc.). Gladwell Academy is gericht op maximaal leerrendement en haalt het optimale uit de deelnemers. Zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Om meer groei te realiseren is Gladwell Academy op zoek naar een Accountmanager Buitendienst Educatie. Jij gaat verantwoordelijk zijn voor het genereren van new business op nationaal én internationaal niveau. Je spot nieuwe trainingsmogelijkheden bij nieuwe en bestaande relaties, beheert deze relaties en je bewaakt persoonlijke resultaten en targets. Daarbij zet je trainers in en denk je mee met eventuele ontwikkelingen van die trainingen.

Met jouw resultaatgerichte instelling, kracht in het signaleren van kansen, overtuigend en professionele houding ben je in staat om op C-level te sparren en de klant te overtuigen.

Functie eisen

– Afgeronde HBO of WO opleiding
– Min. 5 jaar zelfstandige, succesvolle werkervaring in een commerciële buitendienst functie
– Werkervaring in de zakelijke dienstverlening
– Ervaring in de trainingsbranche


Aanbod

– Aantrekkelijke positie in een snelgroeiend bedrijf
– Goed vast basissalaris, aangevuld met gunstige bonusregeling
– Auto van de zaak incl. tankpas
– Kosteloos volgen van alle Gladwell Academy trainingen. 


Sollicitatie

Lotte Kras
(t): 020-2622443
(t): 0613270608
(e): lotte@salesrecruiters.nl