Account Executive Online Academy – Amsterdam

Organisatie

Uitdagende positie bij een zeer ambitieus bedrijf. Organisatie is geïnspireerd door de grote onlinemogelijkheden en ambieert het helpen ontwikkelen van mensen. Biedt een online Academy, aangepast op de behoeften en de huisstijl van het bedrijf; één (online) plek voor alle trainingen. Richt zich op werkend Nederland en haalt het optimale uit deelnemers. Beste van de beste geven de trainingen: olympisch kampioenen, marketinggoeroes en professionals. Ambitieuze, informele omgeving waar keihard werken gecombineerd wordt met gezelligheid en zelfontwikkeling.

Als Account Executive inventariseer je, kwalificeer je en bovenal koppel je klanten aan een gepersonaliseerde online Academy. Jouw prioriteit ligt op het binnenhalen van klanten, aangereikt door het Inside Sales team. Je gaat onder andere te maken krijgen met klanten als TU Delft, ManPowerGroup en Amsterdam Marketing. Er is een hoge diversiteit van klanten en dealcycles. Aan jou de taak om hierop te anticiperen en deals te closen.

Heb jij ervaring in het verkopen van zakelijke oplossingen en kun jij behoeften van verschillende klanten optimaal inventariseren? Wil jij samenwerken met een informeel team om leren binnen organisaties te veranderen en te optimaliseren? Dan is deze functie een mooie en uitdagende vervolgstap in je carrière.  


Functie eisen

* HBO+ afgerond (o.a. in de richting IBMs, Commerciële Economie of Bedrijfseconomie)
* 3 – 12 jaar ervaring in verkopen van zakelijke oplossingen
* Kennis van SaaS en PaaS
* In bezit van rijbewijs
* Woonachtig in regio Amsterdam


Aanbod

* Uitstekend salaris plus uncapped bonusregeling
* Jong, gedreven en ambitieus team
* Uitgebreide trainingsmogelijkheden 
* Doorgroeimogelijkheden
* Sky is the limit


Sollicitatie

Lotte Kras
(t): 020-2622443
(t): 0613270608
(e): lotte@salesrecruiters.nl